Рекорден брой посетители от няколко страни се събраха за концерта на Корнел в Пловдив

В истински триумф се превърна първото в история гостуване на Крис Корнел у нас. За концерта, провел се на сцената на Античния театър, пристигнаха много хора от различни градове в страната, като изключения не правеха и чужденците, които прекосиха граници, за да видят звездата на живо.

Вокалистът на SOUNDGARDEN и AUDIOSLAVE излезе пред рекордна публика в Античния театър в Пловдив, за да я омасьоса с неповторимия си глас и топъл контакт с нея. Феновете полудяха и нямаше нито един от тях, който да сподели нещо различно от това, че концертът е бил зашеметяващ.

Събитието по повод 10 години радио Тангра Мега Рок започна и премина по график, въпреки предизвиканото от технически проблеми закъснение от 43 минути при отваряне на вратите.  Технически проблемите имаше и по време на първите 3 песни (звукът в дясната част), но бяха своевременно отстранени и шоуто на Корнел продължи безпрепятствено цели 2 часа и 15 минути.

Дъждът ме кара да се чувствам като у дома, и в Сиатъл, коментира с усмивка леките превалявания харизматичният певец и излезе за биса с фланелка 'Plovdiv Together' с логото на Европейската столица на културата 2019. Лошото време не попречи на доброто настроение и всеки от посетителите на концерта беше усмихнат и щастлив от факта, че вижда Корнел на живо, само на няколко метра от себе си.

Това е най-старата сцена, на която съм излизал в живота си, а публиката бе невероятна, допълни Крис Корнел.

Междувременно, празненствата по повод 10 години радио Тангра Мега Рок продължават.

снимкa: РОС ХАЛФИН

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…