Тя осигури достъп до прожекцията на „Легендата” в Лъка за няколко души, останали без пропуски

Режисьорът Владимир Щерянов: Филмът е основан на кадри, които сме събирали 15 години

Неуморната Нешка Робева дойде на гости в Града под тепетата. Усмихната, тя седна в зала 2 на „LUCKY-Дом на киното“, където изгледа посветения на нея филм „Легендата“, заедно с останалите зрители. Броени минути преди старта на филма, пред големия екран излезе неговият режисьор – Владимир Щерянов, който приветства дошлите.

 „Благодаря ви, че дойдохте и добре дошли. Да ходи човек на документално кино днес е рядкост.  В такова време живеем. Филмът е основан на кадри, които сме събирали 15 години. Не сме снимали всеки ден, но откакто Нешка приключи работата си с художествената гимнастика, така се случи, че се срещнаха нашите пътища, поработихме заедно на първите спектакли и от тогава се събират материали за този филм. Ще видите, че историята е динамично разказана“, сподели режисьорът.

Нешка Робева се чувства щастлива и се гордее със Златните момичета. Този филм е нещо, което ще остане запечатано във времето и ще показва техния труд и техните постижения. Тя поздрави всички и остана след прожекцията, за да поговори с хората.  А преди нея, всеизвестната треньорка се срещна с няколко човека, които нямаха билети и предложи тя да им купи.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…