Инициативният комитет организира обществено обсъждане днес

Гражданската инициатива за изграждане на Дом на операта в Пловдив събра над 8000 подписа само за броени дни. Комитетът, който поде инициативата продължава да я развива с обществено обсъждане, което ще се състои днес, от 18:00 часа в зала „Съединение” на Регионалния исторически музей.

Събитието е отворено и на него може да присъства всеки, който има отношение или е заинтересован от темата. На срещата, както граждани, така и специалисти ще могат гласно да дадат своите предложения.

Гражданите, които искат, но все още не са се подписали в подкрепа на Дома на пловдивската опера, могат да го направят Дома на културата „Борис Христов”, Концертна зала, Билетния център на Главната улица, както и на други места, указани във фейсбук-страницата на инициативата „Дом за Пловдивската опера”.

Подписи ще се събират и по време на общественото обсъждане, а след 3-ти юни ще бъдат внесени в Общинския съвет.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…