Чаровната изпълнителка Диана Банчева - сопран изгря на пловдивска сцена. В зала Тракарт на 05.06.2016 тя изнесе втория си самостоятелен концерт „Аромат на желание“, който беше незабравимо преживяване за ценители и застана неизменно до успешната й изява в София. 

За жените, техния аромат, магнетизъм и неповторимо обаяние ни разказа Диана със своите изпълнения  на класическите арии от произведенията „Бал с маски“, „Дидона и Еней“, „Дон Жуан“, „Фауст“ и други.Тя превърна сцената в свои дом, в който всички поканени дишаха и попиваха от красотата и любовта, извираща от музиката. Гласът на младата певица нежно ни пренесе във вековете, хвана и предаде аромата на всяка сцена от опера, която изпълни, под прекрасния клавирен съпровод на преподавателката Ана Линчева. 

За себе си изпълнителката казва: „Чрез пеенето аз се свързвам – с публиката, със себе си, с мелодията, за която съм сътворена, с Бог. Усещането е неповторимо - на извисение, вдъхновение и благоговение“, такова беше и усещането по време на едночасовия й концерт.   

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…