Легендарните музиканти се смесиха с феновете си, окачиха българското знаме на стойка за микрофон

2 хиляди пяха с цяло гърло рок химнът Love hurts заедно с идолите си от Назарет на Античния театър, напук на лошото време снощи. Меломаните заявиха пред легендарните музиканти: „Да, любовта наистина боли. С вас сме дори под дъжда!”. А едни от законодателите на хард рока им отговориха от древната сцена с не по-малко чувство, вадейки всички големи хитове на бандата. Групата и феновете й на практика се сляха като в танц, след като музикантите приканиха публиката да слезе при тях. Беше невероятно. Докоснахме едни от любимците си, щастливи бяха почитателите на Назарет.  

Невероятно място, не скри емоцията си от възможността да пее на Античния театър вокалистът Карл Сентънс, докато колегите му завързваха българския трибагреник на стойка за микрофон.

Шоуто с марка Назарет продължи повече от час и половина. А музикантите обещаха, че след концерта си ще продължат в някой от рок баровете под тепетата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…