Хора от различни страни посетиха електронното парти

Едно от големите събития, което съпътства състезанието за улична култура Street Masters, бе партито на българската икона в електронната музика KiNK. Гуруто в жанра заяви още с излизането си на цената, че не знае какво точно ще се случи тази вечер, но ще бъде интересно. Така и стана. Концертната зала на Пловдив ще запомни изминалата петък вечер с невероятни емоции и много гости.

Почитатели на дигиталния саунд от няколко страни се събраха в залата, за да чуят световния DJ. Партито започна в 23 часа с DJ set на Silver, който подгря публиката за нощното преживяване, а KiNK се появи зад всички пет пулта, с които пристигна час след полунощ. Още с първите му крачки на сцената, овациите и будните аплодисменти започнаха, а нощта се превърна в истинско преживяване за феновете.

Десетки фотоапарати и мобилни телефони заснеха събитието и стриймваха директно в социалните мрежи за всички, които не успяха да присъстват. Импровизациите върху пултовете бяха наистина изключителни и впечатлиха дори хора, които не са върли фенове на този вид звуци. 

Разбира се, на партито присъстваха и състезателите, които взеха участие на Street Masters 2017. Бийтбоксъри и хип-хоп танцьори премериха сили освен на сцената в Цар-Симеоновата градина, и пред входа на залата. Англичани, французи, германци, че дори американци пристигнаха в града под тепетата специално за международното състезание за улична култура, а ентусиазмът им зарази всички.

След час и половина виртуозно изпълнение на пултовете, KiNK се оттегли от сцената, а феновете му не го пуснаха да си тръгне толкова лесно. Присъстващите на партито споделиха, че се надяват DJ отново да се върне в Пловдив за следващо парти, надявайки се следящия път да бъде на открито.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…