Bourbon Street и Musicoholic разтърсиха лятната сцена

Следващата събота Конюшните продължават още по-смело

Лятната сцена на „Конюшните“ най-накрая е открита! Култовото заведение не разочарова пловдивчани и този път. За доброто настроение на посетителите се погрижиха добре познатите Bourbon Street и Musicoholic.

Bourbon Street е rock’n roll трио от Пловдив. Бандата е създадена в края на 2013 година с непроменлив състав – Никола Nixon Джоков – китара и вокал; Радослав Паунов – бас; Велко Илиев – барабани. Групата е микс от интереси и стилове, може би защото всеки един е свирил и свири в доста групи (P.I.F.,Colapso, Gabana, Automatic Flowers, Нещо Цветно, Pornographic Monster, Mss Elly & The Orchestra и др.). Репертоатър им се състои основно от авторска музика, поп-рок на български език. Bourbon Street записват няколко парчета, от които „Различен“ и „Майка ти“ започват да звучат редовно в ефира на рок радио Z- Rock и други радиостанции, а песента „Танго“ е номинирана като една от песните финалист на фестивала “Златният Орфей“ 2015. Bourbon Street издаде дебютен албум през Октомври 2016 , както и снима клип на песента „Танго“, която е и първи сингъл от албума.

Musicoholic също са трима - Иван Гатев (Контрол, ЛокМаруху, екс. Saltriver) - вокал и бас; Матей Христосков (Viperfish, Nacbuctu, One Soul, Innerglow) - ударни и вокали; Петър Иванов (екс. Saltriver) - китара. Групата е почти на две години, в които музикантите наблягат повече на работа по песни и записи за сметка на свирене на живо. Две песни вече могат да се намерят в интернет пространството - "Dying Mode" и "High", a нови четири се миксират в момента. Най-общо стилът може да се определи като малко алтърнатив и малко стоунър в рокендрол обвивка. Musicoholic обичат да експериментират с ефекти и звукът им трудно може да се сбърка.

Напомняме, че от тази година барът е с нови концесионери, но те обещаха да запазят концепцията на заведението и да провеждат концерти, театрални представления и дори кино събития на многофункционалната сцена. След снощното страхотно парти Конюшните продължават още по-смело. Следващата събота в бара гостува популярната алтърнатив поп-рок група P.I.F. за една разтърсваща акустична вечер.


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…