Васил Михайлов ще се включи в Седмицата на благотворителността в Пловдив с кауза – Обновяване на Детската железница в града. Актьорът разбива мита за легендарния любовник Дон Жуан в комедията “Завещанието на целомъдрения женкар”от Анатолий Крим. Постановката на Театър Българска Армия гостува в лятно кино „Орфей” на 19 септември от 20 часа. Най-желаният мъж в живота на много жени е достигнал края на дните си. Безбожникът се изповядва за своя жизнен път и разкрива шокираща тайна. Можем ли да му вярваме? Какво не знае светът за най-великия любовник на всички времена.

 Представлението е част от Седмицата на благотворителността на Община Пловдив и се осъществява по инициатива на екипа Лили Бързева и Никола Шопов.  Всички събрани средства от билети, както и от останалите събития, ще бъдат дарени от организаторите за облагородяване на спирките на Детската железница в Пловдив и за закупуване на вагон за деца в неравностойно положение. Певицата Тони Димитрова също ще подкрепи инициативата с концерт.

 Билети за “Завещанието на целомъдрения женкар” с Васил Михайлов се продават в Билетен център пред Общината.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…