Над 1000 рок фена на дебютния концерт в комплекса

Съоръжението впечатли с функционалност и акустика

Новата многофункционална и напълно частна зала „Сила” е перфектна за музикални събития. Това е изводът от дебютния за съоръжението концерт. Комплексът бе официално тестван за по-мащабни и шумни случки не от кой да е, а от родните рок емблеми от „Ахат” и легендарния вокал на Рейнбоу и Дийп Пърпъл- Джо Лин Търнър.

Над хиляда фена на твърдата музика се забавляваха и пяха заедно с любимците си на самата арена пред сцената и на част от трибуните в „Сила”. Залата разкри възможностите си на 100 процента. И заключението  след снощи е, че е идеално място за концерти. Страхотна функционалност, много възможности, огромен потенциал, много добра акустика, доволни бяха от концертния дебют в "Сила" и организаторите на турнето на Ахат и Джо Лин Търнър, и рок феновете, напълнили съоръжението.

Каква е концепцията и бизнес идеята на зала „Сила” очаквайте скоро!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…