Червени и бели конци с клавиш от клавиатура сред хитовете на най-нестандартната маса за Баба Марта 

Традиции, кич и добри идеи се вплитат в традиционния базар за Баба Марта в центъра на града. Един щанд обаче ярко се откроява от всички останали. И това е масата на Рошавите гарги, затрупан с креативност и авторски идеи. Ръчните мартеници на Гергана и Михаела са подходящи и за традиционалисти, и за почитатели на изненадите.

Всичко, което виждате, е минало през ръцете ни. Единствено си доставяме някои от мънистата. Но дори дървените мартенички с птици и животни сме ги правили ръчно, от подложки за бира, обясняват младите дами. Бирата всъщност е основен акцент в дизайнерската им линия. И не случайно- образованието и на двете е свързано с пиво производството. Мартениците с капачки от бутилки белгийско, британско, немско и краф пиво са най-търсени, отбелязват Гергана и Михаела.  С доставките на капачки те нямат проблем- Гергана е барман в култовия бирен бар „Котка и Мишка” в Капана.

Другите най-търсени нестандартни мартеници са белите и червени конци с клавиши от компютърни клавиатури, Пижо и Пенда за домашни любимци, както и мартенските мъдри бухалчета. За онези, за които времето е скъпо, Гергана и Михаела предлагат пълен комплект от 35 разнообразни мартеници на цена от пет лева.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…