Цялата улица Стефан Веркович в Капана осъмна днес със знаци „Забранено спирането и паркирането” и глоби по колите със зелени пропуски на  живущите в района. Улицата е задънена и беше един от малкото варианти за паркиране, с възмущение коментираха жители на квартала.  Според тях знаците са поставени от общината, за да не пречат колите им на няколко гаража на току- що завършена баровска кооперация. Униформените, които лепяха стикери наред, потвърдиха с половин уста, че забраната е заради новото здание.

Според местните обаче никой не ги е предупредил, че ще се променя режимът на „Веркович”, която побираше 30- 40 возила. Разбираме да забранят паркирането срещу гаражите, въпреки че и сега си е достатъчно широко, но те са забранили спирането по цялата отсечка- дори на 40 – 50 метра от новата кооперация. Защо е необходимо това, при положение, че има раздадени над 150 пропуска, а места и без това няма, питат хората.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…