Капана приюти стотици за Street Masters 2019

Снимки: Георги Матов

Господарите на улицата превзеха Капана през изминалия уикенд. Кварталът посрещна Street Masters 2019. Стотици почитатели на уличното изкуство посетиха няколкото локации на фестивала, за да видят и чуят на живо как се твори графит, как се танцува брейк или как звучи качествения хип-хоп. Мотото на фестивала тази година бе „Sounds of the Streets“ (Звуците на улицата).

Специално за събитието от Сан Франциско  под тепетата пристигна  влиятелният DJ QBert.Той е един от пионерите, който налага линията на пускане на музика на наслояване на барабани, баслинии и скреч солота едно върху друго. В Капана дойдоха още мегазвездите от Русия Mad Twinz и Inkie, хип-хоп соул артиста Tioneb от Франция, реге и днесхол идолите Jamakabi и Clip C от Англия и Ямайка. Публиката видя и изпълненията на многократния световен шампион по брейк Bboy Menno от Холандия, който бе част от журито на състезанията по време на фестивала заедно с абсолютната легенда Bboy Machine от САЩ и брейкъра Mr. Keyz от Франция.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…