Спортната инициатива за малки и големи в подкрепа на местна кауза под мотото „Моето сърце е съпричастно” ще се проведе за трета поредна година на 17-ти май (неделя) от 10:30 до 13:30 часа на Гребната база в град Пловдив. Събитието е част от интернационална инициатива, стартирала през 2011г. в гр. Кьолн, Германия, и обиколила няколко държави и градове в България: Варна, Пазарджик, Гоце Делчев. Идеята е на младата българка Ангелина Маркова, която решава в малкото си свободно време и забързано ежедневие да се захване с едно добро дело – да направи сърцата на повече хора съпричастни.

Мероприятието се провежда под формата на благотворително бягане за ентусиастите, обичащи активния начин на живот, и едновременно с  това в гр. Пловдив придобива характер на забавление за цялото семейство със специално подготвените изненади и награди. Програмата включва още музика, танци и зумба и се превръща в празник и за най – малките участници. Всеки, подкрепил каузата,  получава специално изработено сърце – лепенка в знак на своята съпричастност.

 Организатори в Пловдив са Асоциацията на студентите по медицина, Ангелина Маркова, Веселина Михайловска и Ценка Прейс. Спонсори на събитието са Дентален център „Изи Дент“, гр. Пловдив, „Дека Трейд“ ООД, гр. Пловдив, минерална вода „Михалково“, Зумба с Диана Моландър, бонбони „Алпи” гр. Асеновград и Национална медиа за външна реклама „Кривицки и Сие“. Набраните средства ще бъдат дарени на неврологичното детско отделение към ВМИ Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…