HUMANS OF PLOVDIV

Ивайло и Божидара са заедно от почти три години. Историята им обаче започва доста преди това. По думите на Иво: "Обичах я две години, преди да й кажа." А сега, когато са сгодени и плануват сватба, Иво споделя тези мили думи за своята половинка...

Иво: "Един мъж разбира как да е мъж, когато има жена, пред която да бъде мъж. Тя ми даде шанс да съм мъж."
Дари: "Той пък ме направи много по-земна."
Иво: "В един момент просто се балансирахме заедно. Двамата летяхме в някакви крайности. Двамата бяхме наранени от живота. Един друг се излекувахме. Един друг се балансирахме. Един друг си помогнахме."
Дари: "И продължаваме."
Иво: "И сега един друг се опитваме да се бутаме напред за нашето общо бъдеще. Защото в крайна сметка, ако нямаме общи цели за бъдещето, ще се разминем в някакъв момент."
Интервюиращ: "Тя ли ти е истинската любов?"
Иво: "Какво друго би било по-истинско? Винаги можеш да намериш някой за седмица, за месец, но в крайна сметка ще се окажеш сам. Този човек ще си замине, а ти ще си му дал залезите, целувките, ще си го наричал с особени имена. И после как ще наричаш друг човек по същия начин? Не мога да си го представя. Винаги съм искал някой да ме обича, както тя ме обича."

Още истории като на Иво и Дари вижте в страницата на Humans of Plovdiv: https://www.facebook.com/humansofplovdiv

КАПАНА.БГ и Humans of Plovdiv започват съвместен проект, на който много се радваме. Ще ви запознаваме с визията и историите на интересните, обикновени и необикновени хора от улиците на града...Както се казва на чист български:  enjoy!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…