Гражданската инициатива „Дом за Пловдивската опера”, която беше започната от 5 души, за месец и половина събра хиляди привърженици, които подкрепят построяването на Дом за Пловдивската опера.

Остават две седмица до крайния срок на подписката – 4 юни 2016 г., в която всеки гражданин на Пловдив може да участва – формуляри има на разположение в Дома на културата „Борис Христов”, Концертна зала, Билетния център на Главната улица и на други места, указани във фейсбук-страницата на инициативата „Дом за Пловдивската опера” и по  време на артистичните прояви на Опера Пловдив в града:

24.05 - шествие с костюми на Главната улица

26.05 - шествие с костюми и класическа музика в Цар Симеоновата градина и Пеещите фонтани + симфоничен квартет на фонтана на Деметра - 19 часа

28.05 (събота) - Спектакъл за деца в Цар Симеоновата градина - 11 часа

29.05 ( неделя) - музикален флашмоб на хористите в Мол Пловдив от 15 часа с изпълнения от „Кармина Бурана”, „Набуко” и „Травиата”

1-3.06 - Капана фест:

1.06 – „Вълкът и седемте козлета” от 17 часа на Широкото

2.06 – ОПЕРА БУТИК след 17 часа на Широкото

3.06 – ОПЕРА БУТИК след 17 часа на Широкото

3.06 – ДАНСМОБ с Опера Пловдив и балет „Арабеск” от 20 часа пред Терцо Мондо

В трите дни на фестивала Опера Пловдив ще има павилион на Широкото в Капана за събиране на подписи за подкрепа на „Дом за Пловдивската опера” с участието на Госпожа Опера.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…