Окачат шарените флагчета в квартала за предстоящия фестивал

Шарени знаменца отново ще оцветяват Капана. Екипи на общинско предприятие Чистота връщат знаменцата в квартала за началото на Капана фест, след като лично те ги свалиха в началото на юли. С началото на лятото, заради акцията на общинското предприятие, тръгна градски диалог „За” и „Против” колоритните триъгълничета над паважа. Почитателите им бяха категорични, че те придават особено настроение и отличителност на пешеходната зона в района. Срещуположният лагер пък държеше на мнението, че знаменцата скриват фасадите на ансамбловия паметник на културата и съдържат реклама.

На този етап общината е решила флагчетата да се поставят в зоната само за събития. Стартът на Капана фест е този петък, а вероятно другата седмица знаменцата отново ще бъдат свалени. Върху тях отново има реклама, но само на обекти от квартала. Както бе и със свалените през юли текстилни парчета. Как ще продължи сагата със уличната украса, предстои да разберем.



Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…