Тридневен шопинг маратон очаква клиентите на новия търговски център на 28, 29 и 30 октомври

Мол Марково Тепе в град Пловдив отваря врати с тридневен шопинг маратон, изненади  и атракции за най-нетърпеливите. Търговският център  ще предложи, на  жителите и гостите на града под тепетата, развлечения за цялото семейство. Очакват ви редица нови и познати модни марки, заведения, кино, забавления и разбира се подаръци.

Официалното откриване на Мол Марково Тепе ще се състои на 28 октомври от 10.00 часа. 

Популярни музикални изпълнители, както и познати лица от телевизионния ефир ще се погрижат да вдигнат градуса на празничното настроение през първите три работни дни на мола. Много промоции и отстъпки допълнително ще радват посетителите на мола. 

Мол Марково Тепе се намира на бул.”Руски” № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт. 

Следете Facebook страницата на мола - www.facebook.com/MarkovoTepeMall/

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…