Алтернативите методи за придвижване в Капана стартираха

Студ и мраз скова целия град. Макар и придвижването за пешеходците да е силно затруднено, това не плаши ентусиастите, решили да си направят разходка из пловдивските преспи. В целия град, тротоарите и пешеходните зони са почистени на половина, макар че, за сметка на това, велоалеите са старателно лъснати, та ако случайно хукне да кара колело, това да е посилно. 

Е, хората от артистичния квартал Капана, се оказаха доста над тези неща и малко поледица и няколко преспи няма да им попречат да си прекарат добре. Малки и големи необезпокоявано вървят по заледения паваж (до момента никой не е паднал), а други дори се пързалят. Така пред обектива ни се появи и малка детска шейна, като онези, които имахме през 90-те години. Метала, с дървена седалка и връв отпред, за да може да се дърпа. На самата шейна, с черен маркер е изписано „бай Иванъ“. 

Кой е бай Иван, така и не разбрахме, но ентусиастите определено ни създадоха добро настроение. Така че лошото време се оказва подов не само за тюхкане и недоволство, но за забавни преживявания, връщащи ни към нашето детство. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…