Надпис „Зад всяка успяла жена стои… самата тя“ предизвиква чуденки в центъра на Пловдив

Оказа се елегантен начин да обявиш, че няма да си на работа 

Таня Грозданова

Закачлива табелка с изписана с красив женски почерк гласи „Зад всяка усмихната жена стои… самата тя“, допълнителна украса дава изрисувана с червило целувка, а датите 1 юли -31 август вкарват нотка на загадъчност. 

Ако минавате всеки ден по ул. „Христо Г. Данов“ и обичате да се заглеждате, няма как да не обърнете внимание на  бележката, която е лепната на витрината на търговски обект срещу Природонаучния музей.

Дни наред съм виждала дами на всякаква възраст да се чудят на написаното. Оказва се, че става дума за обявен летен отпуск, закачливо, елегантно и типично за прословутия пловдивски айляк.  Чак да й завидиш… два месеца почивка.

Закачливият характер на съдържателката на иначе скромния магазин личи и от „табелата“ за работното време. Тя е в интересна рамка с плавни вълнообразни линии и от изрязани букви от вестник, стилът подобава повече на анонимно писмо или искане за откуп.

С тези две не приключват интересните табели на търговките обекти по улицата. Няколко метра по-надолу, малка книжарница посреща с емотикон , надпис „Добре дошли“ и изплезено езиче.

С подходяща табела дори и най-скучния магазин те кара да го забележиш.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…