И бебе се включи в шествието на ансамблите по Главната

Знойна бразилка довърши танц по бельо на откриването на Международния фолклорен фестивал снощи на Античния. Пищната дама най- невъзмутимо продължи хореографията на ансамбъла от Страната на кафето, който е и най-екзотичната трупа на тазгодишния фолклорен форум, дори след като полата и се свлече по средата на танца върху древната сцена. Това, разбира се, спечели цялото внимание на публиката и вдигна всички на крака.

Днес е вторият ден от програмата на международния форум, който продължава до 5 август. В късния следобед по Главната дефилираха ансамблите на Испания, Косово, Бразилия, Чили и Грузия. В шествието на бразилците участва дори невръстно бебе.

Арменците, йорданците и черногорците ще се качат директно на Античния за вечерната част от програмата. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…