Снимат саундтрак на нова продукция (ГАЛЕРИЯ)

Местните се тюхкат, че не са предупредени. Запушват входове на магазини и няма места в Синята зона

Индийската конкуренция на Холивуд отново снима мащабна продукция в сърцето на Пловдив. Отрано сутринта уличките в Капана са опасани от кабели и удължители. Огромни камиони за реквизит са задръстили ул.“Йоаким Груев“.

Реквизитът превзема тротоари и дувари. Собственичка на бижутерски магазин срещу Джумая джамия издирва 40 минути организатори от продукцията, за да можа да влезе в обекта си, който бе недостъпен.

Синята зона е неизползваема за шофьори с делнични задачи в района. „Улицата е платена, не може да спирате тук,“ обяснява служителка на ОП-то на млад мъж, който се кани да пусне SMS. Охранители на всеки ъгъл обясняват на пловдивчани от къде може и откъде –не, да се минава. 

Техническият екип на продукцията е в смесен българо-индийски състав. Явно хладната есен е трудно поносима за гостите от топлата част на Азия. Повечето от тях са с дебели якета и шапки, от които е трудно да се видят лицата им. 

Екипът снима саундтрак към скъпа продукция, която се развива 2-3 десетилетия назад. Колекционерски коли от онова време са наети от цяла България и „небрежно“ паркирани по калдъръмените улички. 

Млади статистки от града на тепетата имат задача да се разхождат небрежно наоколо, а танцьори от София ще изпълняват денс сцените.

Припомняме, че след Боливуд в Пловдив се очаква отново Холивуд. Звездата Мила Йовович ще снима кадри от „Хелбой 3: Завръщането на Кървавата кралица“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…