Този път Бойко Кръстанов застана пред камерите

Капана отново осъмна като снимачна площадка днес. Тесните улички в квартала на творческите индустрии се превърнаха в естествен декор за трети път в последните двадесетина дни. Хора с камери, микрофони и осветителни тела се щуркаха по павираната настилка заради малка продукция, посветена на България, доколкото успяхме да разберем. 

Днес пред камерите застана звездата от театралната сцена и екрана Бойко Кръстанов. Бачо Гичо от постановката „Възвишение” на пловдивската драма засне няколко романтични сцени, а кино суматохата пак се превърна в зрелище за посетителите в Капана. Като съществената разлика от индийската масовка от преди няколко седмици е, че снимачният екип по никакъв начин не се натрапваше на естествения живот в квартала и не пречеше нито на преминаващи пешеходци, нито на собствениците на търговски обекти.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…