Print this page

Цели две десетилетия пловдивският клуб продължава да е едно от най-предпочитаните места в града

Pepo&Pacho и Rocco&Krembo ще забавляват в две поредни вечери гостите на рожденика

Сещате ли се за клуб, който да продължава да съществува вече цели 20 години? Това не е въпрос с повишена трудност, ако сте от Пловдив или често обичате да отскачате до града под тепетата. Отговорът е ясен – Клуб Bally. Любимият на всички Bally клуб празнува своя 20-годишен юбилей този месец. На 22-ри и 23-ти юни, ни очакват две партита  - точно както подобава на юбиляр от такъв калибър. На 22-ри, в петък, партито ще бъде завладяно от ритмите на Pepo&Pacho, а на следващия ден, в събота, зад пулта застават Rocco&Krembo.

За тези 20 години, Bally се превърна в синоним за страхотен купон, подплатен със също толкова страхотна музика. Всичко това е ясна предпоставка за незабравимо преживяване в компанията на рожденика.

Точно колкото е слънчев юни, толкова настровние и незабравими моменти е имал всеки, прекрачил прага на култовото за града заедение. Едно от първите места в Капана, продължава да се развива и до днес, все на същото място – на китната калдъръмена уличка, в популярния вече квартал.  Няколко поколения вече преминаха през вратитена  Bally, за да разберат, че там със сигурност има нещо специално – нещо, което да задържи заведението на челни позиции цели две десетилетия. Мястото, където да се срещнеш с приятели за по кафе и приятен разговор или пък клубът, където да се забавляваш до зори, всичко това е Bally. Точно затова не пропускай да отидеш на 20-годшния рожден ден на този клуб. Заслужава си, обещаваме!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…