Рожденикът черпи с торта, подаръци и обявява Happy Hour за цялата година

В моменти, когато заведенията сменят концепцията и мястото си през няколко месеца, да останеш на гребена на вълната повече от 20 години си е истинско постижение.

Bally Club ще празнува 23-я си рожден ден само след ден, а купонът там наистина не е спирал, освен в месеца и половина принудителна изолация поради коронавируса. Култовото място е добре известно на почитателите на електронната музика и е едно от първите, които се отварят покрай техно истерията и гостуването на популярните ди джеи.

То е и като онези скрити заведения в чужбина, в които задължително някой местен трябва да те заведе или да ти покаже. Намира се съвсем в центъра на града и в популярния квартал Капана, но е някак далече от цялата суета. Стара къща, малка вратичка и вито стълбище нагоре, за да попаднеш след няколко крачки в атмосферата на истински купон с десетки танцуващи с питиета в ръка.

За рождения си ден от бара са ни приготвили истински парти уикенд. В петъчната вечер (19.06) зад пулта ще застанат DJ TODD, Skill & Philip, които са добре познати диджеи имена на феновете в града под тепетата. Те са подготвили за празнуващите взривяваща компилация от DISCO, FUNK, R&B, Hip Hop ритми и масивно ъндърграунд звучене.

На следващия ден (20.06-събота) музиката ще бъде селектирана от IVO, NINО & PERIL – трима талантливи диджеи с модерен поглед върху електронното звучене, които ще ни представят своя динамичен, вдъхновяващ и празничен диджей сет с актуални и модерни клубни хитове.

Пригответе се за незабравим купон, защото и двете вечери партито ще е на макс, а времето от 19:00 до 22:00 ще е Happy Hour. За всеки закупен коктейл или чаша водка и уиски получавате още едно питие допълнително подарък от рожденика, защото от бара винаги са ценяли своите клиенти, с които дори и обикновеният делник се превръща в празник.

Предложението е валидно всеки ден като подарък към посетителите, защото както от бара казват: „Every day is a happy day”!”

Всички са поканени!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…