Купонът ще бъде на 1 ноември от 20:00ч.в Bee Bop Café, Пловдив.

 

Вече 10 години DelPadre даряват почитателите си с радост от живота в чист вид. Всяка среща с тяхната музика пренася гостите в слънчева Испания или романтична Куба. Концертите на бандата са своеобразно пътешествие из целия испаноезичен свят.

 

Вече 10 години испанската музика е прекрасно допълнена и от автентичния звук на български кавал. DelPadre не се страхуват да експериментират и да смесват брилянтно класическите пиеси за китара с горещите фламенко ритми, пленителните иберийски мелодии и българската фолклорна музика.

 

Вече 10 години на всеки свой концерт DelPadre канят различни интересни гости – световно признати перкусионисти, пианисти, басисти, диджеи, певци и фламенко танцьори. Тази десета година, на 01.11.2020г. , DelPadre ще ни пренесат в духа на страстна и чувствена Испания, още с първите акорди на своите китари в Bee Bop Café, Пловдив.

 

10 години шеметна кариера са чудесен повод за празнуване, заедно със своите приятели и фенове!

 

В купона ще участват музикантите: Христо Коликов-Падре, Цветан Андреев, Симеон Леонидов, Живко Василев, Димитър Сираков, Калин Жечев, Деян Илиев и др.

 

DelPadre са обединени около една обща страст – испанската музика. Създателят на пламенната формация – Падре, е завладян от горещите латино ритми, огъня на фламенкото и любовта към испаноезичните песни. И вече 10 години DelPadre съдават приказката, която разказват на все по-многобройните си почитатели из цяла България. Завладяващите ритми на музиката, докосната от слънцето на цветна Испания, покоряват всеки гост на концертите на DelPadre.

 

За да бъдат спокойни всички, които ще дойдат на купона, организаторите гарантират, че всички противоепидемични мерки са взети, а залата е специално дезинфекцирана за голямото събитие.

 

01.11.2020, 20:00ч. Bee Bop Café

 

Местата са ограничени!

 

Вход свободен!

 

 

Събитието е част от програмата на GuitArt Festival 2020 в Пловдив. Фестивалът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2020 година.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…