След страхотната първа вечер фестивалът MUSIC DAZE продължава днес със силна програма

Фотограф: Орлин Николов 

След страхотната първа вечер на фестивала MUSIC DAZE на върха на Бунарджика вчера, музикалният празник днес продължава. Времето пощади стотиците пловдивчани и гости на града, събрали се на тепето да потанцуват с K.LINA, Stop The Schizo, Nouvelle Vague и DJ Burak Yeter снощи. Днес е ред на други четири концерта. Импровизираното фестивално градче отваря врати в 16.30ч., а в 17ч. започва шоуто на  A.L.E.K.S. След това в програмата са Krekhaus и Me and My Devil.

В 21 часа е пиронът на вечерта- на сцената се качват Dub FX feat. Mr Woodnote. Dub FX вече е в Пловдив със своя екип, уморен от пътуване, но супер нахъсан за шоуто си днес на MUSIC DAZE. А ден по-късно отново на фестивала ще празнува рожден ден. Фестивалното парти влиза в силен етап.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…