„Капана Фест“ 2022 тази година ще ни посрещне от 23 до 26 юни на новата си локация - надлеза на ул. „Гладстон“, между Община Пловдив и Цар Симеонова градина. Сцена „Капана“ ще е точно до античния Одеон на Филипопол и със сигурност ще гарантира незабравимо музикално изживяване.

По време на фестивала ще се радваме както винаги на освежаващи напитки, коктейли, street food предложения, както и емблематичната украса, характерна за „Капана Фест“, бар и лаундж зони, много зеленина и най-големия до момента Базар „Капана“ със 110 участника с био и натурални храни, напитки и козметика, авторски изделия, модни марки , художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери.

За да зарадват и най-малките посетители ,  организаторите на „Капана Фест“, заедно с  Държавен куклен театър - Пловдив ще дадат възможност на 160 деца да посетят безплатно две куклени представления.

На 24 юни от 18:00 ч. ще гледаме „Приказни бъркотии“, а на 26 юни от 18:00 часа „Чук и Пук“. Безплатен талон за всяко от двете представления, можете да вземете от касата на Кукления театър в деня на представлението.

 "Приказни бъркотии" е под режисурата на Соня Ботева. Сценограф е Ангелина Янакиева. Участват актьорите Наталия Василева, Михаела Андонова/ Евдокия Енчева, Соня Ботева/ Даниела Русева. Представлението разказва по интересен и забавен начин за това какво е да си ученик в страната на буквите и твой учител да е най- добрата разказвачка на приказки? Какво ще стане, ако някой скочи в реката от думи, без да знае буквите и без да може да чете?

Какво ще се случи, ако пресъхне изворчето на знанието и ще могат ли децата да се справят с трудните задачи, за да създадат отново света цял и завършен.

"Приказни бъркотии" е забавно- образователна програма за деца от предучилищна възраст и първи клас, в която три вълшебни феи, заедно с децата ще помогнат на видърчето Чарли да научи буквите и да се научи да чете.

„Чук и Пук“ е весел образователен спектакъл, който ще помогне да децата да открият разни важни тайни за зъбките! Препоръчителна възраст – над 3 години. Режисьор е Стоян Ангелов. Сценографията е дело на Диана Узунова. Музика - Гергана Василева. Участват: Наталия Василева, Михаела Андонова, Емилия Копчева, Александър Караманов, Румен Караманов, Мария Атанасова.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…