Първата среща ще се състои на 5 септември, в компанията на Свилен Ноев, вокалистът на група Остава

Третото издание на поредицата „УСПЕШНИТЕ” стартира на 5 септември от 18:00ч. в пловдивския Club Fargo. Гост в първата среща (от общо шест) ще бъде небезизвестният вокалист на група Остава – Свилен Ноев! С повече от 30 години опит на сцената, Свилен (и неговите съмишленици от бандата) олицетворяват порива на младежта към алтернативната музика, бунтът, артистичността и свободата на израз, както в началото, така и три десетилетия по-късно. Идният четвъртък, в Club Fargo, ще поговорим със Свилен, ще научим за трудностите му, вдъхновенията му и не на последно място – успехите му!

 

Форматът „УСПЕШНИТЕ” предоставя възможност на пловдивчани и гости на града да се докоснат в близка среща до любими образи от музикалната сцена, киното, литературата, културата и спорта, всеки специалист в своята област. В първите две издания през 2022 г. и 2023 г., гости в поредицата бяха писателят и журналист Иво Иванов (два пъти), великият майстор по бойни изкуства сенсей Тадаши Ямашита – участвал в множество холивудски филми, режисьорите Диана Добрева и Явор Гърдев, аниматорът Тео Ушев, Иван Бърнев и Керана, Стефан Вълдобрев, Васил Върбанов, Радо Бимбалов, Алекс Алексиев и Яна Титова, Стефан Командарев и Ели Скорчева и Захари Карабашлиев.

 

От How2Plovdiv и Club Fargo отново поемат по пътя към дефиницията на думата „Успех“. Предстоят 6 вълнуващи срещи до края на 2024 г. Можете да следите страниците на How2Plovdiv и Club Fargo, където ще бъдат оповестявани всички предстоящи срещи.

 

Срещите ще бъдат споделени в официалните YouTube, Facebook, Instagram и TikTok канали на How2Plovdiv. Хората, които нямат възможност да посетят на място биха могли да гледат разговорите и да се докоснат до гостите виртуално.

 

СРЕЩИТЕ СА С ВХОД СВОБОДЕН.

 

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…