Ограниченото количество билети, даващи достъп до целия фестивал, е на специална цена

В отговор на множеството получени запитвания за комбинирани билети за Пловдив Джаз Фест, организаторите на събитието пуснаха в продажба ограничено количество такива билети на специална цена. Пропуските позволяват на закупилите ги да присъстват на всички големи концерти в залата на Дома на културата „Борис Христов“ от 2 до 6 ноември. Комбинираните билети вече са в продажба в мрежата на Eventim и на касите на фестивала в Пловдив, на цена от 99лв. 

До началото на Пловдив Джаз Фест 2015 остават броени дни. От 2 до 6 ноември ни очаква седмица, посветена на джаза във всичките му форми. Кърт Елинг, Виктория Толстой и Якоб Карлсон, и Росалия де Соуса са чуждестранните гости на фестивала. Събитието ни среща и с цвета на българския джаз – от инструменталната вечер на 3 ноември с JP3 и Октет Пловдив, която ще бъде открита от Хор „Детска китка“, през концерта на Белослава, Хилда Казасян, Андрония Попова-Рони и Мирослава Кацарова ден по-късно, до гиговете на Southwick, триото Pavel, SkilleR & Logozarov и проекта Brazil Acoustic.

Сред съпътстващите събития по време на Пловдив Джаз Фест са изложбата „Джаз формат“, срещата с писатели „Думи върху звуци“ и публичната лекция и майсторски клас на германската специалистка по работа с гласа Анете Гьорес. Единственото радио за джаз в България – Джаз ФМ, ще има специално мобилно студио в зоната на фестивала.

Организатори на Пловдив Джаз Фест са Община Пловдив и Блу Ем. Повече информация за участниците във фестивала можете да откриете на http://plovdivjazzfest.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…