Стартира Ден седми от програмата на ONE DANCE WEEK. Фестивалът днес предлага две събития. От 18:00 ч. ще се проведе детско ателие за класически балет с Дуенде (ул. Цар Георги Тертер, 23). Входът е свободен и всеки е поканен да се присъедини и да потанцува с хореографа Ивайло Иванов. От 21:00 ч. в офиса на ЕДНО (ул. Христо Дюкмеджиев, 10) може да бъде видян филмът „В духа на Дягилев“. Лондонският театър Sadler's Wells отбелязва 100-годишнината на Руския Балет, като възлага на 4-ма от най-известните и утвърдени хореографа на световната сцена на съвременния танц да създадат по една творба, вдъхновена от наследството на великия импресарио Сергей Дягилев.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…