Известната  пловдивска керамичка Анастасия  Ножарова ще гостува с изложба живопис в Народна библиотека „Иван Вазов” – Пловдив от 27 октомври до 7 ноември 2014 г.
Анастасия Ножарова  от дълги години живее и твори в Пловдив – градът на художници и таланти. Тя е творец който оставя запомняща се следа в културния живот на града. Автор е на над 20 самостоятелни и участник в множество общи изложби. Нейни творби са притежание на частни колекции в България, Германия, Белгия, Франция, САЩ, Русия.
Анастасия Ножарова  е многопластов творец – художник,  керамика, живопис,  пластика и глина, пластика и глазура.
В творбите и е залегнала богатата душевност на човека и гениалността на твореца, те носят в себе си очарование, хармония, настроение. Творбите на авторката активно контактуват с всеки посетител, разказват истории,  вдъхват реалност, атрактивност, адаптивност.

Изложбата ще бъде подредена в Централно фоайе на Народна библиотека „Иван Вазов” – Пловдив .
Официално откриване
27.10.2014г.
17.00 часа

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…