„Поколение 2000+“ гостува в Пловдив

Министерство на културата и туризма на Китайската народна република и Посолство на Китайската народна република в Република България представят в Пловдив любопитна фотоизложба, която носи заглавието „Поколение 2000+ в Китай”.

Експозицията показва  открития мироглед и енергичния дух на китайската младеж през новата ера в 18 табла, които ще бъдат разположени в Цар Симеоновата градина в Пловдив от 16 до 29 август.

160 милиона души са родени в Китай в периода от 2000г. до 2019 г. Те са наречени „Поколение 2000+“, което израства във времената на бързия растеж на Китай, непрестанното задълбочаване на реформата и отварянето на страната към света, както и бързото интегриране на интернет в живота на хората.

„Поколение 2000+“ има собствено разбиране за това какво значи по-добро израстване. Младите хора от „Поколение 2000+“ се отличават не само с любопитството си да опознаят света, но също така и с упорството да го променят.

„Поколение 2000+“ цени традициите, поставя добродетелта на първо място, усърдно учи и разсъждава задълбочено, отличава се с колорит и индивидуалност.

Китайците от „Поколение 2000+“ са специални и в същото време са съвсем обикновени млади хора. Като всички млади хора, те също се втурват в живота със страст и пътешестват по цял свят, изпълнени с желание да го обиколят и опознаят.

Настоящата изложба с 18 снимки ще представи историята на израстването на „Поколение 2000+“ от различни гледни точки и ще отведе публиката на пътешествие в „новата епоха“ в Китай.

Фотоизложба „Поколение 2000+“ се осъществява с подкрепата на Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…