От 2010 г. започна градежа на традицията за разменни изложби между творците на Пловдив и Хисар. Всяка година автори от ДПХ гостуват в Туристическия информационен център на град Хисар, а арт гилдията на Хисар – в галерия „Пловдив“. През март  2014 г. пловдивското гостуване представи на жителите и гостите на Хисар 11 автора.
На 1 септември пловдивчани ще се насладят на изложба обединена под мотото „МУЗИКА ЗА ОЧИТЕ“, която включва 12 хисарски творци.
Откриването на експозицията ще бъде съпроводено както с музика за очите струяща от изложените творби, така и с музика за ушите като специален поздрав от изпълнители - лауреати от национални и международни конкурси.

Изложбата „МУЗИКА ЗА ОЧИТЕ“ може да бъде видяна до 13 септември, включително.

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…