Най-гледаните филми от последната година ще могат да видят децата на Пловдив напълно безплатно в „LUCKY – Дом на киното“ всяка събота и неделя от 30 април до 22 май 2022 година. В програмата са включени специално селектирани анимационни 3D и 2D детски филми, дублирани на български език. В четирите поредни уикенда на Детския филмов фестивал ще се състоят общо 16 прожекции, всяка събота и неделя от 11:00 и 13:00 часа.

Хитовите заглавия „100% ВЪЛК“, „ГОРСКИТЕ МЕЧОЦИ: ДИВ СВЯТ“, „ЛЕО ДА ВИНЧИ: МИСИЯ МОНА ЛИЗА“, „МУЛАН: ПРИНЦЕСАТА ВОИН“, „ОЙ! КЪДЕ ИЗЧЕЗНА НОЙ?! 2 ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА 3D“, „СЕМЕЙСТВОТО НА ГОЛЯМАТА СТЪПКА 3D“, „ФАБРИКА ЗА СЪЩИТА“ са само част от заглавията, които ще предложи програмата на кинофестивала на най-малките зрители.

Входът за възрастни е 5 лева, безплатните билети за деца се получават от касата на „LUCKY – Дом на киното“ след 10:00 часа в деня на прожекциите.

Детски филмов фестивал е част от културния календар на града и дава възможност на най-малките да се срещнат за първи път с магията на седмото изкуство. Събитието се провежда от 2013 година, като още от първото си издание се радва на огромен интерес. За осем години, Детски кинофестивал е бил посетен от над 50 000 деца и техните родители.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…