Автокино фестивал с български филми гостува в Пловдив на 7 и 8 май. Под звездите ще се прожектират едни от най-хитовите български филми на паркинга на Kaufland-Христо Ботев на ул. „Македония“ 97Б. Фестивалът започва на 7 май в 20:30 часа с хитовия филм „Диада“ и продължава с „Уроците на Блага“ в 22:00 ч. На 8 май зрителите ще могат да се насладят на „Пулсът на танца“ от 20:30 ч. и „Чума“ от 22:00 ч.

 

Паркингите на веригата хипермаркети се превръщат в кино под звездите за трета поредна година. Национално турнето ще обиколи 13 града до края на май, а в два от тях ще има среща с актьор от избран български филм. Зрителите на единственото пътуващо автокино в България ще могат да гледат четири от най-касовите български заглавия от последните месеци – „Диада“ , „Уроците на Блага“, „Пулсът на танца“ и „Чума“.

 

Автокино се гледа от собствения автомобил на присъстващите, като филмите ще бъдат прожектирани на  екран с големина 5 х 10 м., който е вдигнат на височина 2 м. от земята.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…