Издателство Ера пусна на пазара новата книга на популярна руска блогърка Ника Набокова „В леглото с мъжа ти/ Бележки на любовницата“. Жанрът е определен като популярна психология.

 

Готови ли сте да влезете в главата на любовницата?

 

Думата любовница обикновено извиква във въображението дългокрака нимфа с пищна гръд, сладострастна, пресметлива и фатална. Ника Набокова разбива този мит! Самата тя е била „другата жена“и от позиция на опита си, както и на база на психологическите изследвания в сферата, ни дава всички отговори – директно и без завоалиране.

 

Всички ситуации, през които минава такава връзка - любовта, ревността, тайните срещи, лъжите, търсенето на вярното решение, обещанията, самообвиненията и моментите, в които колебанията са повече от решенията. Авторката дава рецепти за преодоляването им, но и за откриването и овладяването на истинските причини една жена да изпадне в тях. 

 

Тази истина няма да ви бъде казана в лъскави списания и в популярни предавания. Ясно формулирани, ефективни и лично проверени методи, със задълбочени познания за човешката психика и взаимоотношения - Ника ще ви изведе от зоната ви на комфорт. Бъдете готови!

 

Ника Набокова е автор на пет книги, изключително популярен блогър и успешна бизнес дама. С нейна помощ много жени са се справили с трудни житейски ситуации. Книгите й са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляра.

 

Ника Набокова е изключително популярен блогър в Русия и успешна бизнес дама. Към омента прекарва голяма част от времето си в България - тя е интересна, дръзка, а с нейна помощ много жени са се справили в трудни житейски ситуации. Книгите й са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляра. Освен писател, е и журналист. В последно време се е
насочила и към музиката, притежава музиклно образование и бързо популярност.

Към момента авторката разработва блог и Инстаграм профил на български език, за да успее да изгради пряка връзка с бъдещите ѝ читатели и в България.

 

Цена: 15,99 лв.
ISBN 978-954-389-603-5
Страници: 280
Корици: меки, 13х20
Гръб: 23.5мм.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…