Print this page

Издателство Ера пусна на пазара новата книга на популярна руска блогърка Ника Набокова „В леглото с мъжа ти/ Бележки на любовницата“. Жанрът е определен като популярна психология.

 

Готови ли сте да влезете в главата на любовницата?

 

Думата любовница обикновено извиква във въображението дългокрака нимфа с пищна гръд, сладострастна, пресметлива и фатална. Ника Набокова разбива този мит! Самата тя е била „другата жена“и от позиция на опита си, както и на база на психологическите изследвания в сферата, ни дава всички отговори – директно и без завоалиране.

 

Всички ситуации, през които минава такава връзка - любовта, ревността, тайните срещи, лъжите, търсенето на вярното решение, обещанията, самообвиненията и моментите, в които колебанията са повече от решенията. Авторката дава рецепти за преодоляването им, но и за откриването и овладяването на истинските причини една жена да изпадне в тях. 

 

Тази истина няма да ви бъде казана в лъскави списания и в популярни предавания. Ясно формулирани, ефективни и лично проверени методи, със задълбочени познания за човешката психика и взаимоотношения - Ника ще ви изведе от зоната ви на комфорт. Бъдете готови!

 

Ника Набокова е автор на пет книги, изключително популярен блогър и успешна бизнес дама. С нейна помощ много жени са се справили с трудни житейски ситуации. Книгите й са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляра.

 

Ника Набокова е изключително популярен блогър в Русия и успешна бизнес дама. Към омента прекарва голяма част от времето си в България - тя е интересна, дръзка, а с нейна помощ много жени са се справили в трудни житейски ситуации. Книгите й са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляра. Освен писател, е и журналист. В последно време се е
насочила и към музиката, притежава музиклно образование и бързо популярност.

Към момента авторката разработва блог и Инстаграм профил на български език, за да успее да изгради пряка връзка с бъдещите ѝ читатели и в България.

 

Цена: 15,99 лв.
ISBN 978-954-389-603-5
Страници: 280
Корици: меки, 13х20
Гръб: 23.5мм.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…