Шарлот се готви за перфектната сватба и още по-перфектния меден месец. Но когато годеникът й споделя, че има съмнения за тяхното бъдеще, тя няма друг избор освен да отмени щастливото събитие.

 

За първи път от години Шарлот е сама и е решена да се справи – като започне с едно неповторимо пътешествие до другия край на света.

 

В Япония тя изкачва хълмовете на планината Фуджи, пее от сърце в караоке клубовете, бори се с маймунката, която иска да открадне слъчевите й очила и изцяло се потапя в красотата на екзотичната култура. Да преоткрие себе си се оказва по-лесно под пъстрите цветове на вишневите дръвчета...

 

Луси Дикинс живее на английското крайбрежие със съпруга си и веселото им планинско куче. Печели награда за най-добър дебют на годината през 2014г. Романтичните ѝ книги пленяват читатели от цял свят.

 

 

 

Дата: 08.03.2021 г.

 

Гръб: 19.5 мм.

 

Размер: 13х20

 

Корици: меки

 

Страници: 223 стр.

 

Цена: 15.99 лв./8.20 Е

 

ISBN 978-954-389-608-0

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…