"Преходът“ носи заряд и светли чувства, които помагат на слушателя да премине през личните си житейски преходи, придружен от живата сила струяща от посланията, гласът на Цветелина и съпровода на китариста Самуил Гелев

Цветелина, възпяла добрината и обрисувала в песни любовта, издаде своята първа аудио книга „Преходът“. Певицата съчетава нежността на гласа и лириката на китара в духовно пътешествие, в което се описват взаимоотношения и възприятия, които са ни нужни, за да продължим окрилени през житейския преход, през който преминаваме.

Авторката на книгите „Сферата на Любовта“, „Тя“ и „Фабрика за мечтатели“, вдъхновена от трудностите, пред които ни изправи пандемията, започва да пише послания в стихотворна форма, които отговарят точно на момента, който преживяваме. Стиховете са продиктувани от контактите ѝ като арт терапевт и психолог с потърсилите я за съвет и помощ. За да може да помогне на повече нуждаещи се, създава нова фейсбук страница - Цветелина Добрева. В тази страница и в групата й „Фабрика за мечтатели“, публикува всекидневни послания за повдигане на духа. В продължение на 101 дни, поетесата зарежда виртуалното пространство с кураж, надежда, любов и оптимизъм. Посланията са в стихотворна форма, които имат своята последователна, разказвателна история, въвеждаща ни в Новата Земя и Новото Небе, за което езотериците говорят от години. За пътят на Духът към Душата. ЕдинЕние на Разум и Сърце, което прави човек цялостен и пълен с живот. Тези посланията, неочаквано и за нея се превръщат в аудио книга с музикален фон на акустична китара. Така точно една година след премиерата на книгите „Сферата на Любовта“ и „Тя“, състояла се дни преди началото на пандемията в Софийска градска художествена галерия, на бял свят се появява аудио книгата „Преходът“.

Първите отзиви са, че книгата е помощник и лек против страх, тревожност и негативните прояви, за които допринесе трудния период, през който преминаваме всички в днешно време.

„Преходът“ носи заряд и светли чувства, които помагат на слушателя да премине през личните си житейски преходи, придружен от живата сила струяща от посланията, гласът на Цветелина и съпровода на китариста Самуил Гелев.

Едно духовно пътешествие към сърцето на всеки слушател, което ще отвори нови хоризонти и способности в самия човек.

Аудио книгата съдържа 2 диска в 110 мин. Реализирана е в студиото на музиканта и изпълнител Руси Русев.

С подкрепата на фондация „РодАна“.

Ето, че и в най-трудните условия могат да се раждат вдъхновяващи творби.

„Преходът“ е доказателство за това.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…