Предвидените срещи с читатели в Пловдив на израелският писател с български корени - Вацко Сауф, се отменят за неопределено време. Причината е пандемичната обстановка.

По план срещите трябваше да се състоят в града под тепетата между 1-ви и 10-юни. Съорганизаторите на срещата от читалище "Нов живот" не изключват възможността за онлайн среща с автора. Роденият в израелската област Балцедония писател, планираше срещите в региона от който идват предците му. Авторът планираше това завръщане към корените на родителите си, които описва в книгите "Завръщане в родината" и "Балцедонска носталгия". Вацко Сауф е роден в Зоркия, Балцедония.(Малка област в северен Израел) в семейството на изселници от България. Завършва фотография и журналистика. Автор е на две книги и множество статии.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…