Предстоящото ново заглавие от издателството ни е "Санаториумът" от Сара Пиърс. Трилърът е бестселър на „Ню Йорк Таймс“ и излиза на българския пазар на 18 май.

 

За книгата:

„Санаториумът“ е роман, който създава усещане за непрекъсната
 тайнственост в тъмнина и мрак, които предупреждават, че заплахата е наблизо.  Дебютният трилър на Сара Пиърс е наситен със зловеща  атмосфера. Сюжетът включва трагични инциденти, фалшиви спомени, лъжи,  объркани обрати, неразгадани истории и още лъжи. Всичко това на територията на бивш санаториум, който е реставриран в пет звезден хотел.

 

Никой не може да си тръгне.

 

Детектив Елин Уорнър се намира в изключително луксозен хотел в швейцарските Алпи. Почти изолиран от света, той предлага уединение и тишина. Но зад изтънчения стил се крие минало, обвито в мистерия. Сградата някога е била санаториум, за който се носят плашещи слухове и дълго време е била необитаема.

 

Въпреки нежеланието да бъде там, Елин е поканена на сватбата на брат си и няма как да си тръгне.

 

Внезапно бъдещата булка изчезва. Буря откъсва хотела от външния свят. Паника обхваща гостите. Вече никой не може да си тръгне. Елин впряга всичките си умения и инстинкти, за да намери годеницата на брат си. А никой все още не знае, че и друга жена липсва…

 

Гостите на хотела изобщо не подозират в каква огромна опасност се намират.

 

За автора:  Сара Пиърс живее край морето в Южен Девън със съпруга си и двете си дъщери. Завършила е английски език и творческо писане. Работила е като PRза различни домакински марки, преди да последва страстта си към писането. В началото на двайсетте си години е живяла в градче в Швейцарските Алпи и животът ѝ там я вдъхновява да напише дебютния си роман „Санаториумът“. Романът бързо се превръща е бестселър на „Ню Йорк Таймс“ и оглавява редица класации, като се превръща в една от най-обсъжданите книги.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…