Тази година в рамките на "Пловдив чете" Издателска къща "Хермес" ще представи две нови книги от български автори.

 

На 17 юни (четвъртък) от 18,00 часа в Къща-музей "Енчо Пиронков" ще се състои премиера на сборника с разкази "Момичето, което предсказваше миналото". С тази книга писателят и журналист Красимир Димовски нарушава дългото литературно мълчание. Повече за въздействащите послания на събраните в книгата 13 невръстни разказа може да видите в прикачените файлове.

 

На 19 юни (събота) от 11,30 часа в Културен център "Тракарт" Деметра Дулева ще представи втория си роман "Преобърнати съзведия". Дебютната й книга "Странстващият албатрос" пожъна голям усепх и бе отличена с няколко престижни награди и номинаци. Сега писателката ни предлага една история за смисъла на живота, за надеждата, за свободата, за магичното в раждането и смъртта. По време на събитието книгата ще бъде представена от Антон Баев, а актрисата Анна Танчева ще прочете избрани откъси.

И двете премиери са част от културната програма на "Пловдив чете".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…