×

Забележка

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/17181

Не е нужно да сме толкова куртоазни през цялото време- когато нещо не ни харесва е хубаво да го казваме, каза на представянето на дебютната си книга "Лоша компания" култовият блогър

Истинска истерия предизвика премиерата Ангел Кочев с представянето на дебютната си книга „Лоша компания” в „Петното на Роршах” снощи. Най-гневният пловдивчанин, известен с хапливите си постове в социалната мрежа и прозвището си AngryAngel in Plovdiv, за изненада на съпругата си, се оказа доста известен. Култовото заведение в сърцето на града се оказа тясно да събере всички фенове на писателя- блогър на първата му публична изява.

Кочев сладко пийваше бира по време на представянето, ръсейки бисер след бисер, седнал пред прилежно опънат на стената работен гащеризон на Либхер- една от големите закачки във фейсбук блога му.

„Това е работният костюм на учениците ми. В момента те имат добри позиции там. А отличниците са на касите в Кауфланд. Но иначе искам да благодаря на завода, че ми даде тази възможност да работят с деца, да оформя кариерите им. Само съжалявам, че имахме уговорка в стола на Либхер да се случи събитието, но от мениджмънта ме игнорират, не знам защо”, разсмя публиката като за прелюдия AngryAngel in Plovdiv.

„Припознавам се в главният герой Херцел Вазов. Това е животът, който заслужавам, но реално живея друг живот. Но да, това са музикалните ми вкусове, приветливия ми и красив външен вид, успехът ми сред дамите също е пословичен. Не съм стрелял с Макаров само”, отбеляза авторът.

„Не напускам много града, не обичам да ходя сред природата. Аз съм космополитна личност- минавам по няколко улици, които съм описал в книгата. Това са местата, които познавам и обичам, а и без това на много други места вече не ме пускат. Та реших да вкарам действието тук. Но все пак се чудя дали продължението на историята да не е в Стамболийски”, каза Ангел Кочев, коментирайки пловдивските кътчета, в които се развива действието в двете му новели от първата му книга.

„Гневя се най-вече срещу неискреността, срещу преструванковците. Срещу желанието на човек винаги да бъде коректен, да казва правилните неща, да върши правилните неща, да не обиди някой, да не засегне някой, и то не от добрина, а от куртоазия. Не е нужно да сме толкова куртоазни през цялото време- когато нещо не ни харесва е хубаво да го казваме”, каза сериозно Ангел Кочев.

„Идеалният свят е животът, който живее всеки един от нас, добър или живот. Той трябва да си го харесва, защото той е такъв, какъвто е, няма как да е по-различен. Когато се опитваш да избягаш, пишеш например. Аз така правя. Но си харесвам живота, който живея”, каза писателят.

Събитието продължи повече от час и половина, а почитателите на Ангел Кочев- AngryAngel in Plovdiv не искаха то да свършва. Той пък даде заявка, че срещата му с публиката е първа, но в никакъв случай не и последна. Същото се отнася и за историите с героя му Херцел Вазов.

Image Gallery

{gallery}17181{/gallery}

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…