Издателство „Летера“ организира музикално-поетичната премиерата на стихосбирката „По мярка на духа“ на поета Атанас Капралов.

Премиерата ще се състои на 16 юни (четвъртък) от 17:30 ч. в Културен център „Тракарт“ (подлез Археологически). В нея ще участват композиторът Хайгашод Агасян, литературните критици Асен Димитров – Феликс и Галина Вълчева и авторката на фотосите в книгата – Соня Станкова.

Атанас Капралов е поет по призвание, чиято многозначна образност и стилистика са ярки и въздействащи. Те покоряват и разтърсват, карат ни да се освестим. Да опознаем себе си и света. Да се покаем за своите и за чуждите грехове и да се пречистим нса прага на вселенския взрив, който предстои и на който сме обречени по рождение.", Йордан Нанчев

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…