Премиерата на книгата „Българските голмайстори“ от Румен Минков ще се състои на 20 май – понеделник, от 18:00 ч. в Конферентна зала на НБ „Иван Вазов“ (вход от ул. „Иван Вазов“) .

 

Алманахът „Българските голмайстори“ представя 25-те най-резултатни български футболисти в 100-годишната история на родния футбол. 

 

 

Авторът Румен Минков, който лично ще представи в библиотеката своето издание, е дългогодишен футболен историк и статистик. По думите му за първи път в българската футболна историография в едно печатно издание е събрана подробна статистика за най-големите голмайстори. Тя включва всички официални мачове за първенство, национална купа, националните отбори и клубните европейски турнири. 

 

Книгата е полезно четиво както за любителите на футбола, така и за футболните специалисти и журналисти.

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…