Книгата „Каймакъ-Чаланъ” ще бъде представена в град Раковски на 14 юли, от 19 часа в читалището.  Книгата, чийто автор е Красимир Узунов – президент на Информационната агенция „Фокус” разказва за героизма и безсмъртието на българските герои, участвали в Първата световна война (1914-1918) и в битката, водена през септември-октомври 1916 г. на връх Каймакъ-Чаланъ.


На представянето ще присъстват и генерал – лейтенант Константин Попов, бивш заместник-началник на отбраната на Република България, настоящ депутат и председател на Комисията по отбрана в 44 НС, адмирал Пламен Манушев, бивш главнокомандващ Военноморските сили, народни представители от 44-то Народно събрание от Пловдив и областта, Павел Гуджеров - кмет на Община Раковски, Георги Лесов -председател на ОбС -гр.Раковски , общински съветници, както и представители на местната власт и граждани.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…