Тайнствена изложба провокира пешеходците по центъра от няколко дни. 20 опаковани с амбалажна хартия платна пресъздават диалог между двама души, очевидно дъщеря и майка, които явно са далеч една от друга. В кратките изречения по хартията има и тъга, но и надежда. Минувачите четат и се опитват да намерят отговор какво обаче се крие под опаковката. Ще се разбере днес, от 18 часа, когато завесите ще бъдат вдигнати, а на сцената ще излязат авторите на проекта. Той е съставен от 20 тематични истории с брилянтни фотографии на Неделиян Нешев и страхотни текстове от реалния живот на журналиста Парашкева Иванова. Ясно е само, че името на изложбата е SOS и става въпрос за тежките съдби на самотни хора.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…