Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство отваря вратите си в сряда за всички граждани. Инициативата е част от програмата за 50-годишнината на учебното заведение. На 1 октомври АМТИИ ще приеме всички, който желае да посети по избор лекциите и упражненията по различните видове изкуства, включително и репетициите на съставите, ансамблите и оркестрите към Академията в концертната зала.

За улеснение на избора във фоайето на ВУЗ-а ще бъде поставена програма с часовете и аудиториите на всички занятия. Денят на отворените врати се провежда за първи път в АМТИИ и е посветен на половинвековния юбилей на висшето училище.
Ден преди това, на 30 септември /вторник/ програмата на честванията включва  от 18.00 часа концерт на  преподавателите от АМТИИ, който ще се проведе в концертната зала на Академията.

1 comment

  • Comment Link Алекс Алекс Сеп 29, 2014

    Дали е възможно някой да снима и качи някъде програмата на лекциите. На работа съм и нямам възможност да ида да проверя, но бих искала да присъствам на някоя от лекциите преди обяд...

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…