Младежката благотворителна организация Z Club Plovdiv ще организира благотворителен концерт в клуб Galaxy, средствата от който ще бъдат дарени за лечението на Диана Поибренска. Събитието е утре вечер, 8 ноември, и стартира точно в 18ч. Специални гости ще са No Name, Podnulevia, Liter Jack, Central Side, MFzanimation, Радо Михов Recknail. Цената на билета е 5лв. Билети ще се продават и на място.

Акцията е в подкрепа на Диана Поибренска. Тя е на 19г. и страда от тежко онкологично заболяване в областта на главата. Младите хора от  Z Club Plovdiv призовават за съпричастност и канят всеки, който е готов и има желание да помогне на Диана да го стори. Нека й дадем сила и надежда, апелират организаторите на събитието.         

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…