Белослава, Орлин Павлов, Калин Врачански и Драго Симеонов ще разказват тъжни истории на изоставени деца в клуб Библиотеката тази събота. Те са звездите, дали гласовете си за разказите в аудиодиска към книгата „Детство без сълзи" на Александър Миланов. Творбата му разказва за малчугани с тежки съдби- деца в приемни семейства и хлапета, които прекарват част от живота си в поправителни училища.  Книгата ще бъде представена на 22 ноември в 19 часа.

Авторът на книгата е Александър Миланов от години работи в областта на защитата на правата на децата и развитието на приемната грижа, като качествено различна алтернатива на институциите за деца.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…